Telefoon met kado zelf samenstellen

providersEen telefoon abonnement met kado is populairder dan ooit steeds meer providers overwegen om een cadeau weg te geven in plaats van een smartphone. De meeste mensen hebben nu wel een smartphone gezien of maken helemaal niet gebruik van al die functies. Ze willen dus graag wat anders zien. Helemaal met de komst van de regeling dat je een smartphone vaak na afloop van je telefoon abonnement weer moet inleveren. Ondanks dat je de telefoon nu least moet je wel de volle pond betalen. Het is dan veel leuker om online je telefoon met kado zelf samen te stellen. Dit kado mag je tenslotte echt houden en kan je zelfs na afloop van je telefoon abonnement van genieten.

Van tablets tot complete computers

Als je opzoek bent naar een nieuwe computer dan is een telefoon met kado actie zelf samenstellen zeker weten een leuke optie. Je hebt een ruime keuze uit producten en je kan kiezen voor een tablet tot een complete computer. Uiteraard is het prijskaartje wel afhankelijk van het soort telefoon abonnement dat je mag gaan samenstellen. Kies online uit bijvoorbeeld de nieuwe iPad van Apple of toch liever een Acer laptop. Afhankelijk van wat je zelf prettig vind werken kan je online een keuze maken.

Een nieuwe spelcomputer

Een telefoon met kado zelf samenstellen is ook populair om gewoon iets te kiezen voor het hele gezin. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spelcomputer waar iedereen veel plezier aan kan beleven? Een nieuwe spelcomputer als de Xbox One of Playstation 4 behoort tot de mogelijkheden bij een nieuw telefoon abonnement. Vaak betaal je een stuk minder dan bij een telefoon abonnement voor de iPhone 6. Hiervoor krijg je vaak nog meer terug dan bij een nieuwe smartphone. Dit is dan ook de reden dat veel mensen ervoor kiezen om een telefoon met kado zelf te gaan samenstellen.

Gratis televisie

Een telefoon met kado zelf samenstellen kan werkelijk waar zo gek als je maar wilt. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een gratis televisie. Dit kan gewoon een simpele full HD 40 inch televisie zijn, maar je kan ook kiezen voor een 3D led televisie. Het is slechts een voorbeeld van de ruime keuze mogelijkheid. Eventueel kan je nog een telefoon abonnement afsluiten en hierbij een dolby surround systeem koppelen aan de nieuwe televisie. Je kan zo niet alleen in Full HD televisie kijken, maar ook nog eens genieten van het ultieme bioscoop geluid tijdens het kijken van een nieuwe film.

Abonnement verlengen met kado

Je kan natuurlijk een kado zelf uitkiezen bij het afsluiten van een nieuw telefoon abonnement. Maar je kan ook je huidige telefoon abonnement verlengen en een leuk kado uitkiezen. Staat jouw provider er niet tussen? Geen probleem vaak kan je gebruik maken van een overstapservice waarbij je een huidig telefoonnummer mag blijven gebruiken. Hierbij krijg je natuurlijk wel nog steeds een leuk kado waar je echt van kan genieten. Verleng vandaag nog je abonnement en kies een kado dat bij je past.