Gratis Xbox kado bij abonnement

gratis xboxEen gratis Xbox kado bij een telefoon abonnement is niet alleen een kado voor jezelf, maar voor het hele gezin. Vaak heb je te maken met dure vaste lasten, waardoor jezelf een Xbox kado geven er eigenlijk niet inzit. Gelukkig kan je een gratis Xbox kado krijgen bij een nieuw telefoon abonnement. Dit is ideaal als je huidige telefoon abonnement afloopt en je toch al een nieuw abonnement nodig hebt. Zo geef je eigenlijk helemaal niets extra’s uit, maar krijg je wel een gratis Xbox kado bij een telefoon abonnement.

Xbox One of Xbox 360

Een gratis Xbox bij abonnement geeft je tegenwoordig de keuze uit twee soorten. Je kan kiezen voor de wat oudere Xbox 360 of de nieuwe generatie van de Xbox One. Voordeel van de Xbox 360 is dat er een ruime keuze aan games op de markt is omdat de spelcomputer alweer een tijdje uit is. Bij de Xbox one is de keuze wat beperkter omdat de spelcomputer in 2013 uitgekomen is. Uiteraard zal langzaam maar zeker het aanbod in Xbox one spellen alleen maar toenemen dus is het een keuze wat je zelf liever wil.

24 maanden korting op je telefoon abonnement

Ondanks dat je een gratis Xbox bij een abonnement krijgt wordt je absoluut niet opgelicht. De prijs die je ziet staan voor je nieuwe abonnement is een vaste prijs. Je krijgt dus 24 maanden lang korting en het is dus niet zo dat het abonnement na een paar maanden in één keer een stuk duurder wordt. Je weet zo van te voren wat je kan verwachten en wat je maandelijkse lasten worden als je kiest voor een gratis Xbox. Dankzij de hoge korting ben je vaak voordeliger uit voor een gratis Xbox vergeleken met een nieuwe iPhone of Samsung Galaxy.

Xbox One met games

Gratis Xbox kado bij een telefoon abonnement kan eventueel inclusief een aantal leuke games. Je betaalt vaak één euro meer per maand, maar dan heb je wel de nieuwste game inbegrepen. Denk bijvoorbeeld aan een gratis Xbox One met de nieuwste Assassins Creed. Je duikt direct in de eerste games in Full HD kwaliteit. Vooral als je nog een oude generatie Xbox 360 had dan speel je nu voor het eerst echt Full HD. Je hebt al de nieuwe Xbox One inclusief gsm abonnement vanaf € 27 per maand. Dit is natuurlijk geen geld en je maakt je complete gezin blij met de nieuwe spelcomputer.

Direct een nieuw telefoon abonnement afsluiten

Wil je een gratis Xbox kado bij een telefoon abonnement? Je sluit bij ons direct een gratis telefoon abonnement af in combinatie met de nieuwe spelcomputer van Xbox. Denk er wel om dat als je wil overstappen dit vaak één maand voor het aflopen van je huidige abonnement kan. Uiteraard kan je dan wel al gebruik maken van de aanbieding, maar je betaalt dan één of meerdere maanden dubbel. Afhankelijk van hoe lang je oude telefoon abonnement nog door loopt. Sluit vandaag nog een nieuw telefoon abonnement af en ontvang de spelcomputer vaak al binnen 24 uur.