Gratis Wii U kado bij abonnement

gratis wii-uDe Wii U is de nieuwste spelcomputer van Nintendo en is een echte must have voor een jong gezin. Het enige nadeel is het prijskaartje om de spelcomputer te kopen. Aan alleen een spelcomputer heb je natuurlijk niets, waardoor er nog veel extra kosten bijkomen zoals de spelletjes en eventuele extra controllers. Gelukkig kan je ervoor kiezen om een nieuw telefoon abonnement af te sluiten met gratis Wii U. De Wii U wordt al geleverd bij een tweejarig telefoon abonnement vanaf € 25 per maand. Voor dit geld bedrag krijg je een leuke belbundel en soms een simpele smartphone plus de gratis spelcomputer. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is leuke games uitzoeken en bestellen.

Spelen in Full HD

De oude Wii is natuurlijk niet in Full HD, maar vanaf nu kan je met de Wii U wel gewoon spelen in Full HD. De oude Wii liep natuurlijk een beetje achter op de concurrentie, maar met deze waardige opvolger is dit probleem voorgoed verleden tijd. Bijna iedereen heeft natuurlijk een Full HD televisie en met de Wii U kan je eindelijk in dezelfde kwaliteit games spelen. Samen met je vrienden of familieleden kan je achter de Wii U kruipen en op een nieuwe manier games beleven. Bekende klassiekers zijn uiteraard opnieuw op de spelcomputer uitgebracht. Denk hierbij aan Mario Kart en Mario zelf, maar ook Zelda is voor het eerst in Full HD te bewonderen.

Nieuwe gamesbeleving met een tablet

Een gratis Wii U kado bij een telefoon abonnement wordt geleverd met een soort tablet. De tablet kan gebruikt worden om games een nieuw dimensie te geven. Tijdens het samenspel speelt één speler op de tablet en de ander met de oude vertrouwde wii afstandsbediening. De tablet geeft je de mogelijkheid om een nieuw kijkje te nemen in de games. Zo kan je speciale opties in de games alleen spelen met de tablet en heb je nieuwe inzichten tijdens het spelen. Heb je nog oude controllers liggen van de Wii? Geen probleem je kan deze gewoon gebruiken op de Wii U.

Online bestellen bij een telefoon abonnement

Je kan de gratis Wii U gewoon gratis online bestellen. Hierbij krijg je natuurlijk een tweejarig telefoon abonnement, maar ook een gratis smartphone. Uiteraard zijn er ook aanbiedingen zonder gratis smartphone dus dit moet je even in de gaten houden. De aanbieding kan per week verschillen. Verwacht bij de gratis smartphone geen nieuwe iPhone je hebt tenslotte geen heel duur telefoon abonnement en je krijgt al een Wii U kado. Het is gewoon een simpele Android waarop je wel gebruik kan maken van de Google Playstore om o.a. WhatsApp te downloaden. Nadat je een bestelling geplaatst hebt voor een gratis Wii U kado bij telefoon abonnement ontvang je vaak al binnen 24 uur je nieuwe spelcomputer. Je kan dus gerust voor de feestdagen of een verjaardag je nieuwe telefoon abonnement afsluiten. Voor je het weet wordt de Wii U bij je thuisbezorgd en kan je genieten van de nieuwe Full HD gameplay.