Vodafone abonnement met kado

Vodafone is een wereldwijd gerenommeerde mobiele provider. De provider dekt zowel het netwerk in Nederland als daarbuiten. Wereldwijd heeft de provider 200 miljoen klanten verspreid over vijf verschillende continenten. Door deze machtspositie is het mogelijk om het netwerk betrouwbaar te houden en steeds verder te verbeteren. Zo is Vodafone één van de bedrijven met een 4G licentie, waardoor het voor klanten mogelijk is om op een snel netwerk gebruik te maken van het internet.

Abonnementen speciaal voor de smartphone gebruiker

Vodafone werkt met twee verschillende soorten abonnementen. Je hebt het standaard abonnement en het RED abonnement. Het RED abonnement richt zich voornamelijk op de smartphone gebruiker. Dit wil zeggen dat de smartphone gebruiker o.a. gebruik kan maken van het 3G of 4G netwerk in combinatie met een extra hoge databundel. Smartphone gebruikers maken tenslotte vooral gebruik van hun databundel en hier speelt Vodafone goed op in met de RED abonnementen. Ben je geen smartphone gebruiker? Dan kan je kiezen voor één van de andere voordelige telefoon abonnementen van Vodafone.

Kado bij een Vodafone telefoon abonnement

Vroeger kreeg je vooral een smartphone kado als je een telefoon abonnement afsloot. Vandaag de dag gaan providers een stapje verder om nieuwe klanten binnen te halen. Je kan nu namelijk een kado uitkiezen in plaats van een smartphone. Je hebt misschien meer aan een gratis laptop in plaats van een smartphone. Dit is de reden dat je bij een verlenging of nieuw telefoon abonnement bij Vodafone een kado mag uitzoeken. Een gratis iPad kan bijvoorbeeld een leuke tip zijn als je opzoek bent naar een tablet. Van een tablet heb je tenslotte veel meer plezier dan een smartphone die je misschien nog hebt. Heel soms krijg je ook nog eens naast een kado een simpele smartphone erbij kado.

Gratis Playstation 4 bij Vodafone

Eén van de spectaculaire kado’s waar je uit kan kiezen bij Vodafone is een gratis Playstation 4. Je krijgt een gratis Playstation 4 als je een nieuw telefoon abonnement afsluit met kado service. Vanaf € 26 per maand kan je al in het bezit zijn van de nieuwe spelcomputer inclusief een voordelig telefoon abonnement. Eventueel kan je na keuze ook nog eens kiezen voor een gratis Playstation 4 plus een leuke game. Je kan zo direct na het ontvangst van je simkaart en kado een spelletje spelen op je eigen Playstation 4.

Gratis 3D televisie bij Vodafone

Leuk een nieuwe Playstation 4, maar eigenlijk is je televisie hoog nodig aan vervanging toe. Verleng vandaag nog je telefoon abonnement en je kan kiezen voor een gratis 3D LED televisie bij Vodafone. Je betaalt hier vrijwel hetzelfde voor als voor een nieuwe iPhone alleen van een televisie heb je nog jaren plezier terwijl de smartphone na 2 jaar verouderd is. Ontdek de mogelijkheden van je eigen gratis 3D televisie bij het afsluiten van een nieuw telefoon abonnement + kado. Je kan zelf kiezen welke televisie van jouw wordt en welk abonnement je hiervoor wil gaan afsluiten bij Vodafone.