Gratis tablet kado bij abonnement

gratis tabletIn ons straatbeeld is de tablet bijna niet meer weg te denken. Het is absoluut de vervanger geworden van de laptop en steeds vaker gaan we zelfs werken via de tablet. Helaas hangt er ondanks het succes nog steeds een aardig prijskaartje aan de tablet. Gelukkig kan je ook kiezen voor een gratis tablet kado bij een abonnement. Je sluit dan een tweejarig telefoon abonnement af en bij dit abonnement krijg je helemaal gratis een tablet. Je kan zelf kiezen welk merk tablet en welke specificaties die moet hebben. Hierbij kan je kiezen uit gerenommeerde merken als Apple en Samsung.

Gratis iPad bij abonnement

iPad is het grote succes van Apple en de tablet bestaat inmiddels uit twee soorten. Je hebt de iPad Air en de iPad Mini. De iPad mini is een handzaam formaat dat prima in je handtas past. De iPad Air is voorzien van een groot beeldscherm en past niet in alle handtassen. Dit maakt de tablet ideaal om op te werken of een filmpje te kijken onderweg. De iPad Air is wel een stukje duurder dan de iPad Mini, maar het grote verschil zit vooral in het formaat beeldscherm. In principe kijk je altijd dicht op het beeldscherm als je gebruik maakt van een tablet. De kans is dus groot dat je aan een gratis iPad mini voldoende hebt. Je kan een gratis tablet kado krijgen bij een telefoon abonnement. Bij het afsluiten van een telefoon abonnement kan je kiezen voor de gratis iPad in plaats van een nieuwe smartphone.

Gratis Samsung tablet bij abonnement

Naast een gratis iPad kan je ook overwegen om een gratis Samsung tablet te bestellen. De tablet staat bekend als een gerenommeerde tablet van hoge kwaliteit. Het is vaak vooral een kwestie van wat je zelf prettiger vind werken. Ben je meer een Android gebruiker of een iOS liefhebber. Vaak kiezen mensen met een Samsung smartphone ook voor een Samsung tablet omdat dit hetzelfde werkt. Gebruikers van een iPhone kiezen vaak weer voor een iPad. Bij Samsung kan je een tablet in verschillende formaten uitkiezen. De keuze hierin is groot en uiteraard wordt er gewerkt met het nieuwste Android besturingssysteem. Naast het Android besturingssysteem maak je gebruik van een Full HD beeldscherm, waardoor het spelen van Apps, maar ook het kijken van films altijd met de optimale beeldkwaliteit beleefd worden. Dit is precies wat je kan verwachten van een Samsung tablet naast toegang tot de meest uitgebreide appstore ter wereld. Waarbij een groot deel van de apps altijd gratis te downloaden is.

Sluit een telefoon abonnement af met gratis tablet kado

Je mag bij een tweejarig telefoon abonnement eventueel een gratis tablet uitkiezen. Vaak kan je zelf kiezen of dit een iPad of een Samsung wordt. De prijs per maand scheelt vaak niet veel dus het gaat vooral om het feit wat je zelf prettig vind. Een telefoon abonnement wordt vaak voor een vast bedrag per maand afgesloten. De korting op dit abonnement is 24 maanden geldig. Je betaalt een maand later dus niet meer voor je tablet. Sluit vandaag nog een nieuw telefoon abonnement af en profiteer van een gratis tablet.