T-mobile met kado

T-mobile behoort tot één van de grootste mobiele providers van Nederland en bedrijft al jaren de communicatiemarkt in ons land. De mobiele provider staat vooral bekend om de vrijheid om een abonnement samen te stellen. Maar de provider staat ook bekend om de ludieke acties bij het afsluiten van een nieuw telefoon abonnement. Zo was T-mobile de eerste provider waarbij je een gratis iPhone kreeg. Het was de enige provider in Nederland die de iPhone mocht aanbieden. Naast het aanbieden van smartphones staat de provider nu ook bekend om het aanbieden van andere kado acties.

4G netwerk

T-mobile heeft als één van de vier Nederlandse bedrijven een licentie gekregen om een eigen 4G netwerk op te zetten. Dit netwerk staat bekend om snel internet met snelheden die soms zelfs hoger liggen dan in je eigen woning. Je blijft zo overal bereikbaar en je kan altijd snel internetten. Naast 4G is er zelfs gewerkt om het bereik binnenshuis hoger te maken. In nieuwbouwwoningen was het bereik met T-mobile niet bepaalt optimaal, maar dit is met de nieuwe masten verbeterd. Het is één van de eerste providers die besloten heeft om hier wat aan te gaan doen.

T-mobile met kado abonnement

T-mobile kan je eventueel afsluiten met een speciaal kado abonnement. Hierbij krijg je bijvoorbeeld een gratis televisie of een nieuwe Samsung tablet. Het is slechts een voorbeeld van aanbiedingen die T-mobile je kan doen bij een tweejarig telefoon abonnement. Uiteraard dient het wel om een nieuw telefoon abonnement of een verlenging te gaan. Je kan hierbij in plaats van een nieuwe smartphone kiezen voor een leuk kado. Iedere keer zijn er weer nieuwe kado’s waar je uit kan kiezen bij het afsluiten van een telefoon abonnement. Je kan zo een passend kado uitzoeken waar je echt tevreden over kan zijn. Vaak heb je aan een kado meer plezier dan een nieuwe smartphone. Vooral als je er nog één hebt waar in principe helemaal niets mis mee is.

Gratis laptop bij T-mobile kado abonnement

Als één van de weinige mobiele providers biedt T-mobile de mogelijkheid om gratis een laptop uit te zoeken. Je hoeft hier helemaal niets voor bij te betalen. Het enige dat je nodig hebt is een nieuw tweejarig telefoon abonnement. Bij dit abonnement krijg je vervolgens een gratis laptop kado. Het soort laptop dat je kado wil krijgen kan je helemaal zelf uitzoeken op de website van T-mobile. Het is al mogelijk om een telefoon abonnement af te sluiten vanaf € 20 per maand. Voor dit bedrag kan je al een eenvoudige laptop uitzoeken. Uiteraard krijg je deze omdat je een nieuw telefoon abonnement hebt afgesloten.

Direct een kado bij een T-mobile telefoonabonnement

Uiteraard krijg je net als een nieuwe smartphone direct het nieuwe kado van T-mobile. Binnen 24 uur krijg je het kado toegezonden inclusief de nieuwe simkaart voor je telefoonabonnement. Vaak gaat het abonnement direct in dus is het belangrijk dat je huidige abonnement is afgelopen of je binnen een maand nog kan opzeggen en overstappen naar T-mobile.