Gratis spelcomputer kado bij abonnement

gratis spelcomputerEen spelcomputer is vaak een kado waar het hele gezin veel plezier aan kan beleven. Maar helaas hangt er vaak een fors prijskaartje aan een nieuwe spelcomputer. Daar komen vaak nog games en alles bij bovenop. Toch kan je voordelig aan een spelcomputer komen als je huidige telefoon abonnement bijna afloopt. Stel je voor je hebt nog één maand en je telefoon abonnement is afgelopen. Dan kan je eventueel overwegen om een deal te sluiten met een nieuwe telefoon provider. Bij deze deal krijg je een gratis spelcomputer kado bij je abonnement. Hierbij krijg je een los telefoon abonnement inclusief een aantal belminuten, smsjes en een databundel. Soms krijg je hier ook nog een goedkope smartphone bij kado. Handig als je huidige telefoon wel een beetje slecht begint te worden. Je kan vervolgens zelf uitkiezen welke spelcomputer je gratis kado wil krijgen.

Gratis Xbox bij telefoon abonnement

De Xbox One heeft op veel jongens en meisjes indruk gemaakt. Je kinderen willen er dolgraag één hebben alleen de prijs die eraan hangt staat je nogal tegen. Je hebt helaas niet voldoende geld om de droom van je kinderen waar te maken. Gelukkig krijg je nu een gratis Xbox bij telefoon abonnement. Het enige dat je hoeft te doen is een nieuw abonnement afsluiten en hierbij krijg je direct een Xbox kado. Je kan hierbij kiezen uit de Xbox 360 of de Xbox one. Bij de Xbox one kan je eventueel kiezen voor de spelcomputer plus een gratis game. Er zijn een aantal pakketten samengesteld waarbij je een gratis game krijgt naast de spelcomputer. Sluit vandaag nog een nieuw telefoon abonnement af en je krijgt de Xbox thuisbezorgd.

Gratis Playstation 4 bij telefoon abonnement

De Playstation 4 is de rage op dit moment onder de spelcomputers. Na de release was de spelcomputer bijna een jaar lang compleet uitverkocht. Deze populaire spelcomputer kan nu gratis van jouw zijn met een nieuw telefoon abonnement. Er zijn zelfs pakketten beschikbaar waarbij je een spelletje kado krijgt naast de spelcomputer zelf. Speel nu voor het eerst in echt Full HD en geniet van het grafisch spektakel. De Playstation 4 is vernieuwd in alle opzichten en heeft een grote stap vooruit gemaakt. Vooral de online shop en social media mogelijkheden maken het nu nog leuker om samen met je vrienden op de Playstation 4 te spelen. Zelfs als je vrienden niet bij je in de buurt wonen!

Gratis Wii U bij telefoon abonnement

De Wii U brengt eindelijk Full HD naar de woonkamers. Nintendo liep misschien een beetje achter op de concurrentie, maar maakt dit helemaal goed met de Wii U. Een spelcomputer die je gratis kado kan krijgen bij een telefoon abonnement. Je krijgt de spelcomputer in combinatie met een leuke game zodat je echt weer als vanouds kan genieten van de Nintendo. Combineer de games met de nieuwe controller in de vorm van een tablet en je beleeft een leuke avond met het gezin. Je krijgt de Wii U bij een telefoon abonnement van twee jaar kado.