Gratis Playstation 4 kado bij abonnement

gratis playstation 4De Playstation 4 is de nieuwe spelcomputer van Sony en een groot succes. Alle jongens en gezinsleden dromen van een eigen Playstation 4. Het nadeel is alleen dat je al snel € 400 kwijt bent voor een nieuwe Playstation 4. Gelukkig kan je een gratis Playstation 4 kado bij een telefoon abonnement krijgen. Je krijgt de spelcomputer simpelweg door een nieuw telefoon abonnement af te sluiten. Het enige dat je nu nog hoeft te doen is wachten tot de nieuwe spelcomputer bezorgd wordt. Dit gebeurd vaak al binnen 24 uur na het afsluiten van je nieuwe telefoon abonnement. De gratis Playstation 4 is zo een leuk kado voor de feestdagen of voor een verjaardag van de kinderen. Het kado kost je namelijk helemaal niets en je hebt alleen een nieuw telefoon abonnement nodig.

Eindelijk gamen in echt full HD

Een gratis Playstation 4 kado betekend gamen met een grote grafische vooruitgang. Voor het eerst in de geschiedenis van de Playstation 4 kan je nu echt Full HD gamen. De beelden van de nieuwste games vliegen bijna van het beeldscherm af zo scherp zijn ze. Je merkt direct na het aanzetten van de nieuwe spelcomputer het verschil in kwaliteit en graphics. De Playstation 4 is een enorme stap vooruit gegaan qua kwaliteit en alleen dit is al een reden om een nieuw tweejarig telefoon abonnement af te sluiten.

Social media in combinatie met de Playstation 4

Een gratis Playstation 4 is natuurlijk leuk, maar nog leuker is de nieuwe mogelijkheden met de spelcomputer. Koppel je social media aan de spelcomputer en hou je vrienden op de hoogte met updates. Nodig je vrienden eventueel uit om live mee te kijken of maak je eigen online walktrough en laat andere zien hoe ze een level spelen. Kom je er even niet uit? Met de Playstation 4 is het mogelijk om je vrienden uit te nodigen om mee te spelen. Ze kunnen je dan helpen om samen een level uit te spelen zonder het spel in hun bezit te hebben.

Online games kopen en verkopen

Nieuw bij de gratis Playstation 4 is dat je online games kan kopen en verkopen. Het is voor het eerst mogelijk om jouw gedownloade Playstation 4 games tweedehands digitaal te verkopen. Andere spelers kunnen het spel van je kopen, maar jij kan ze ook weer kopen. Het nadeel van digitale games kopen is dat je het spel niet kan uitlenen aan vrienden. Dit is met de gratis Playstation 4 verleden tijd. Je kan nu een spel digitaal uitlenen aan vrienden en uiteraard zelf spelen.

Bestel de Playstation 4 gratis online

Het enige wat je nodig hebt is een tweejarig abonnement en de Playstation 4 is van jou. Soms krijg je er zelfs nog een goedkope smartphone bij kado. Je sluit al een telefoon abonnement af vanaf € 25 per maand inclusief een leuke belbundel en natuurlijk de gratis spelcomputer. Wacht niet langer en maak jouw gezin blij met een gratis Playstation 4.