Gratis netbook kado bij een abonnement

gratis netbookGratis netbook kado bij een telefoon abonnement geeft jou de mogelijkheid om je eigen compacte laptop in handen te krijgen zonder er één euro voor te betalen. Bij een telefoon abonnement is het mogelijk om tegenwoordig zelf je kado uit te zoeken. Je kan zo kiezen voor een passend kado waar je soms meer aan hebt dan een gratis smartphone. Een gratis netbook gaat misschien nog veel langer mee dan een smartphone die uit de mode kan raken. Gelukkig kan je een gratis netbook kado krijgen bij een abonnement. Je hoeft zo niets te betalen voor een netbook en je krijgt hem vaak gratis thuisbezorgd samen met je nieuwe simkaart.

Wat is een netbook?

Een netbook is een zeer compacte laptop die speciaal ontworpen is voor gebruikers die eigenlijk alleen op het internet werken. De laptop wordt dan ook vooral gebruikt door zakelijke gebruikers die het handig vinden om een netbook mee op reis te nemen. De netbook werkt vaak op een Cloud waardoor je bestanden kan delen met je werk of thuis computer. Je kan dus onderweg werken op de laptop en de bestanden direct delen met collega’s. Een groot verschil met een netbook is dat er vaak geen CD of DVD driver aanwezig is. De netbook is verder vaak vrij klein gemiddeld 11 inch, waardoor deze eenvoudig in een aktetas past.

Voordelen van een gratis netbook

Een gratis netbook kado bij een abonnement heeft natuurlijk altijd voordelen vooral omdat het gebruik van de netbook gratis is. Maar er zijn meer voordelen tegenover de laptop. De batterij is namelijk extra zuinig afgestemd op de computer, waardoor je een lange tijd zonder accu kan werken. Handig als je ergens aanwezig bent waar geen mogelijkheid is om je laptop op te laden. Bijvoorbeeld als je veel aan het reizen bent binnen het openbaar vervoer. Vaak wordt de netbook ook gebruikt als een handige computer voor erbij. Namelijk voor onderweg even te werken of thuis even snel iets op te zoeken. Uiteraard is het naast internetten ook mogelijk om met bestanden als Word, Excel etc. te werken. Vaak kiezen mensen steeds vaker voor een tablet in plaats van een netbook. Het gebruik is vrijwel hetzelfde alleen heeft een netbook een toetsenbord. Dit maakt het eenvoudiger om te werken vergeleken met een digitaal toetsenbord op een tablet.

Gratis netbook kado bij abonnement

Zie jij een gratis netbook wel zitten? Het enige dat je hoeft te doen is een gsm abonnement afsluiten. Met dit telefoon abonnement krijg je vaak al binnen een paar werkdagen een gratis netbook thuisbezorgd. Soms is er zelfs een 24 uur levering mogelijk als jouw netbook op voorraad is. Je kan zo snel aan de slag met je gratis netbook. Vaak betaal je slechts een fractie voor het abonnement vergeleken met een duur smartphone abonnement. Heel soms krijg je er zelfs nog een goedkope smartphone bij kado. Handig als je telefoon het niet meer heel best doet, maar je toch graag een netbook kado wilt.