Gratis laptop kado bij abonnement

gratis laptopEen gratis laptop bij abonnement is de perfecte oplossing als je laptop plotseling kapot gaat en je even geen geld hebt voor een nieuwe. Bij een telefoon abonnement krijg je eigenlijk twee kadootjes. Als eerst een voordelig telefoon abonnement en als tweede een gratis laptop. De laptop mag je als eerste helemaal zelf uitzoeken. Je hebt keuze mogelijkheden uit diverse modellen met mogelijkheden om te gamen of andere toepassingen. Bij de laptop die je hebt uitgekozen staat omschreven wat voor een gsm abonnement je nodig hebt voor de gratis laptop. Vaak betaal je nog minder vergeleken met een standaard abonnement waarbij je een gratis iPhone krijgt. Een dubbel voordeel dus voor je gratis laptop!

Gratis laptop met simpele smartphone

Soms is een laptop eigenlijk lang niet zo duur als een nieuwe smartphone. Telefoon providers geven hierdoor de optie om naast de laptop ook nog een simpele smartphone te geven. Je krijgt zo een nieuw mobieltje voor tijdens je lopende abonnement en je krijgt natuurlijk de gratis laptop. Dit betekend een dubbel voordeel waar je gebruik van kan maken als je bijvoorbeeld een nieuwe smartphone wil en een laptop voor het gezin. De laptop voldoet uiteraard aan de hedendaagse eisen en is geen verouderd model zodat je direct met alle software aan de slag kan gaan.

Windows 8

De gratis laptop kado bij abonnement is voorzien van het nieuwste besturingssysteem Windows 8. Met Windows 8 heb je tegelijk toegang tot je social media en kan je leuke apps en games installeren op je laptop. De laptop voldoet zo direct aan de laatste eisen en je loopt voorop op de nieuwste technieken van Windows. Handig als je dit nodig hebt voor je opleiding of je werk. Het fijne van deze nieuwe technieken is dat je er helemaal niets voor hoeft te betalen. Op werkdagen kan je de nieuwe gratis laptop soms al binnen 24 uur thuisbezorgd krijgen.

Extra laag telefoon abonnement bij gratis laptop

Leuk een gratis laptop, maar wat kost dat nu per maand? Een gratis laptop kado bij teleofoon abonnement is vaak voordeliger dan een gratis iPhone 6. Je betaalt gemiddeld € 30 per maand en hierbij krijg je belminuten, smsjes, databundel en vaak een simpele gratis smartphone. Uiteraard krijg je hiernaast natuurlijk ook een laptop. Je kan hierbij kiezen uit een standaard laptop of een tablet/laptop. Hierbij kan je het beeldscherm vast klikken aan een toetsenbord, waardoor je tablet veranderd in een laptop. Als je gewoon een laptop wil dan kan dit uiteraard ook.

Binnen een paar werkdagen in huis

De gratis laptop bij gsm abonnement kan je binnen een paar dagen al in huis hebben. Sommige telefoon providers regelen het op werkdagen vaak al binnen 24 uur. Handig als je laptop het net begeven heeft en je deze week nog een nieuwe nodig hebt. Alleen dit keer betaal je helemaal niets voor je nieuwe laptop. Je laptop wordt namelijk betaalt door je nieuwe telefoon provider. Handig als je even geen geld hebt voor een laptop en je opzoek bent naar een nieuw telefoon abonnement.