Gratis iPad bij abonnement

iPadIeder jaar verschijnt er een nieuwe iPad vol met mogelijkheden. Een laptop is eigenlijk niet meer nodig en je kan zelfs werken vanaf de tablet. Ondanks dat de iPad vaak goedkoper is dan de gemiddelde laptop betaal je als nog veel geld voor de tablet. Een prijskaartje dat niet voor iedereen makkelijk is te betalen. Speciaal voor jou is er nu de oplossing namelijk een gratis iPad bij abonnement. In plaats van een dure smartphone waarbij je misschien niet eens alle functies gebruikt kan je nu kiezen voor een gratis iPad bij een abonnement. Een iPad gaat gerust nog jaren mee en soms nog langer dan je nieuwe smartphone. Je zal merken dat het de laptop vervangt en steeds meer mensen binnen het gezin aan de slag gaan op de tablet. Even iets opzoeken wordt nu nog eenvoudiger.

Gratis iPad op vakantie

Gratis iPad bij abonnement is ook de ideale gadget voor op vakantie. De tablet is voorzien van een Full HD filmcamera en een fotocamera van 8 megapixels. Dit betekend dat je met de tablet vakantiefilmpjes kan maken en de mooiste foto’s kan maken. Ideaal als je niet een fotocamera en filmcamera wil meeslepen. Je neemt de gratis iPad eenvoudig mee in je handtas en je hebt geen aparte koffer of tas nodig. De foto’s kan je vaak digitaal uitprinten of delen met je vrienden op social media. Filmpjes kan je met de gratis app iMovie direct in het vliegtuig monteren. Filmpje gemonteerd? Publiceer deze eventueel op Social Media of brand deze thuis op de computer op een DVD om op een groot beeldscherm de vakantiefilmpjes te kijken. De gratis iPad bij gsm abonnement is zo het ideale reismaatje.

Eindeloze mogelijkheden met apps

Met een gratis iPad bij een telefoon abonnement krijg je direct toegang tot de Appstore met miljoenen apps vol eindeloze mogelijkheden. Standaard staan er natuurlijk een aantal apps geprogrammeerd, maar dit is slechts een fractie van de mogelijkheden. Naast de apps waarmee je bijvoorbeeld vanuit huis kan werken zijn er nog meer mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van het aanbod in games? Van bordspellen tot live action games het kan allemaal. Het is zelfs mogelijk om met het complete gezin een spelletje te gaan spelen op de gratis iPad bij een abonnement. Maar de mogelijkheden gaan verder wat dacht je bijvoorbeeld van de Ubersence coach? Laat jouw golfprestaties opnemen met de iPad en analyseer wat beter kan. Dit kan niet alleen met golf, maar ook met diverse andere sporten.

Sluit een abonnement af met gratis iPad

Het enige dat je hoeft te doen voor de gratis iPad is een telefoon abonnement af te sluiten. Vervolgens gebeurd de rest vanzelf en krijg je dezelfde week nog je de iPad thuisbezorgd samen met de simkaart van je nieuwe telefoon abonnement. Stap deze maand nog over naar een nieuw telefoon abonnement voor een gratis iPad van Apple en geniet van de eindeloze mogelijkheden.