Gratis iPad mini kado bij abonnement

ipad miniEen gratis iPad mini kado klinkt als een fabeltje, maar het kan echt bij een telefoon abonnement. Het enige dat je hoeft te doen is een nieuw telefoon abonnement af te sluiten. Vervolgens krijg je binnen een paar werkdagen je nieuwe gratis iPad mini thuis bezorgd. Klinkt bijzonder? Dat is het misschien ook wel, maar het is voor de telefoon provider goedkoper dan een gratis iPhone weggeven. Daarnaast heb je misschien wel al een gratis iPhone en wat moet je er met twee? Je kan dan misschien beter kiezen voor een cadeau voor het hele gezin met een gratis iPad mini kado bij een telefoon abonnement.

Dezelfde mogelijkheden als met een grote iPad

De iPad mini geeft je dezelfde mogelijkheden als met een grote iPad. Je hoeft dus niet te denken dat je slechts toegang hebt tot een beperkt aantal apps of opties. Alles is hetzelfde alleen is de iPad in een wat kleiner formaat. Zo is de nieuwe iPad Mini o.a. voorzien van touch ID waarbij je met een vingerafdruk toegang krijgt tot je iPad mini. Handig als je niet wil dat de kinderen zomaar met de iPad gaan spelen. Met touch id krijgt alleen de gene toegang met een passende vingerafdruk. Deze optie zit uiteraard gewoon op de iPad mini en niet alleen op de grote iPad Air. Het enige verschil is het formaat, maar hierdoor past de tablet eenvoudiger in de handtas.

Toegang tot de appstore

Een iPad mini kado bij abonnement heeft als grootste voordeel dat je direct toegang hebt tot de appstore. In de appstore staan honderd duizenden apps met van alles wat je nodig hebt om de tabelt naar smaak in te richten. Wil je bijvoorbeeld graag je vakantie filmpjes monteren? Download iMovie en je kan gewoon met je vingers knippen en plakken en de leukste vakantiefilmpjes monteren. Vakantiefilmpjes die je gemaakt hebt met de full HD camera die standaard in de iPad mini zit. Dit is slechts één van de vele mogelijkheden met een gratis iPad mini bij abonnement.

Vanuit huis werken met een gratis iPad mini

Standaard is de iPad mini voorzien van alle apps die het mogelijk maken om vanuit huis te werken. Zo is de tablet voorzien van Pages een tekstverwerkingsprogramma van Apple. Hiermee is het mogelijk om onderweg word documenten te schrijven en te exporteren in word. Liever geen gebruik maken van de apple apps? In de apple store download je het complete office pakket, waarmee je gewoon verder kan werken aan de documenten die nog op je computer staan.

Gratis iPad mini bij abonnement

Het enige wat je hoeft te doen voor een iPad mini is een telefoon abonnement afsluiten. Dit doe je gewoon even online en binnen een paar werkdagen ontvang je al je nieuwe gratis iPad bij abonnement. Je hoeft hiervoor geen rare verplichtingen aan te gaan alleen en alleen een tweejarig telefoon abonnement af te sluiten via de website. Je krijgt vervolgens de iPad mini kado van je nieuwe telefoon provider.