Gratis computer kado bij abonnement

gratis computerVoor sommige activiteiten is een vaste computer veel slimmer dan een laptop. Neem bijvoorbeeld het spelen van games hiervoor is vaak een krachtige computer nodig. Een gratis computer kado bij een telefoon abonnement behoort absoluut tot de mogelijkheden. Je sluit dan online een nieuw telefoon abonnement af en bij dit abonnement krijg je een gratis computer kado. Het type computer kan je helemaal zelf uitzoeken wat natuurlijk perfect is als je bepaalde wensen hebt. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een grafisch sterke computer die het aankan om te gamen. Het spelen van de zwaarste games wordt voor deze computer heel eenvoudig en je maakt hier je gezin ontzettend blij mee. Loopt jouw telefoon abonnement bijna af? Sluit een nieuw abonnement af en je krijgt de computer gratis kado.

Gratis computer met monitor

Bij een telefoon abonnement kan je kiezen voor een complete set. Denk hierbij aan een compacte computer met alle opties die nodig zijn om de nieuwste games te spelen. Dit in combinatie met een gratis Full HD monitor zodat de games goed te zien zijn. Het enige wat je zelf nog hoeft te regelen is een muis en toetsenbord. Als dit nog niet genoeg is krijg je er vaak ook nog eens een goedkope smartphone bij kado. Dit alles wordt geregeld voor een vast laag bedrag van slechts € 30 per maand. Het is slechts een voorbeeld van alle abonnementen. Uiteraard zijn er ook andere abonnementen of aanbiedingen waarbij je misschien geen monitor krijgt, maar wel extra belminuten bij je telefoon abonnement.

Een computer van een hogere kwaliteit

Misschien vind je de computer van de aanbieding helemaal niet bij je passen. Gelukkig kan je ook kiezen voor een computer van een hogere kwaliteit. Dit doe je door een hoger telefoon abonnement af te sluiten. Als je bijvoorbeeld € 35 per maand betaalt in plaats van € 25 dan krijg je natuurlijk een veel betere computer. De specificaties zoals een grafische kaart zijn flink geüpgraded, waardoor de computer klaar is voor de nieuwste games. Je kan online de telefoon abonnementen met gratis computer cadeau met elkaar vergelijken. Dit kan op basis van specificaties of op basis van de prijs die je voor een nieuwe computer betaalt. Bij een goedkoop abonnement krijg je uiteraard een goedkope computer vergeleken met een duur telefoon abonnement.

De nieuwste modellen

Vaak heb je bij een kado abonnement zelf de keuze voor de nieuwste modellen. De modellen lopen heel erg uiteen van goedkoop tot duur. De nieuwste modellen zijn uiteraard voorzien van Windows 8, maar ook van de nieuwste videokaart, processor en intern geheugen. Ieder jaar worden de computers weer verder verbeterd en heb je weer de keuze uit nieuwere modellen bij het afsluiten van een nieuw telefoon abonnement. Het is belangrijk om voor jezelf te gaan kijken wat je belangrijk vind en een passend model uit te zoeken bij je behoefte aan een computer. Zo worden de nieuwste modellen op maat vormgegeven.