BEN telefoon abonnement met kado

Ben bestaat al een tijdje als Nederlandse provider en weet als geen ander te experimenteren met ludieke aanbiedingen. Vanaf de eerste lancering wilde Ben de markt veroveren met aanbiedingen die geen andere provider durfde. Heel lang was Ben vooral een prepaid provider, maar nu is het ook mogelijk om een sim only abonnement af te sluiten. Telefoon abonnementen met gratis smartphones bestaan eigenlijk niet echt bij Ben. Wel is het sinds kort mogelijk om een telefoon abonnement met kado af te sluiten bij Ben. Als dank je wel voor het afsluiten van een tweejarig abonnement mag je in ruil voor deze dienst een leuk kado uitzoeken. Het aanbod in kado’s veranderd iedere keer weer dus het is slim om dit goed in de gaten te houden.

Betrouwbaar netwerk

Ben is een zusteronderneming van T-mobile. Dit betekend dat Ben op het betrouwbare netwerk van T-mobile draait alleen zonder de hoge kosten die T-mobile normaal berekend voor het gerbuik van hun netwerk. Als zusteronderneming weet je dus dat je o.a. gebruik kan maken van snel 3G internet en natuurlijk de service die je bij T-mobile gewend bent. Alleen dit keer voor een vaste lage prijs waar Ben natuurlijk om bekend geworden is. De dekking van het netwerk is dus net zo uitgebreid als bij T-mobile. In de meeste steden is het dus zeer betrouwbaar en heb je gewoon overal bereik.

Een kado abonnement bij Ben

Regelmatig organiseert Ben een actie waarbij je een kado kan uitzoeken als je een telefoon abonnement afsluit bij Ben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een gratis laptop of gratis tablet. Dit zijn slechts voorbeelden van mogelijkheden bij een nieuw telefoon abonnement bij Ben. Iedere keer stelt Ben natuurlijk weer een nieuw aanbod samen van wat je kado kan krijgen. Dit kan een gratis smartphone zijn, maar ook een ander kado. Uiteraard ligt de keuze bij jouw welk kado je het beste vind passen bij je behoeftes. Dit kan natuurlijk een nieuwe laptop zijn omdat je huidige net stuk gegaan is. Of toch die nieuwe iPad Air die je al zo lang wilt hebben.

Verleng je abonnement met een kado

Heb je al een telefoon abonnement bij Ben, maar nooit een kado gekregen? Als je binnenkort gaat verlengen dan is er een kans dat je als nog gebruik kan maken van een leuk kado. Je kan aangeven dat je al een Ben telefoon abonnement hebt, maar dat je deze met twee jaar wil verlengen. Verlengen kan helaas wel alleen als je abonnement na een maand gaat verlopen. Je kan dus niet twee maanden van te voren al een nieuw Ben abonnement afsluiten omdat ze nu een gratis iPad weggeven. Dit kan overigens wel als je dit echt heel graag wilt alleen dit is niet zonder gevolgen. Als eerste raak je natuurlijk je huidige telefoonnummer kwijt en als tweede betaal je een maand extra omdat je huidige telefoon abonnement nog niet is afgelopen. Het is dus slim om aan het einde van je contract te gaan verlengen bij Ben.