Abonnement verlengen met kado

providersAls je telefoon abonnement na ongeveer één maand afloopt dan kan je ervoor kiezen om het abonnement te verlengen. Vaak krijg je dan een nieuwe smartphone zoals bij voorbeeld een nieuwe iPhone of Samsung Galaxy. Naast een gratis iPhone kan je ook overwegen om een kado abonnement af te sluiten. Bij een kado abonnement betaal je per maand een vast laag bedrag en krijg je in ruil hiervoor een gratis kado dat je zelf mag uitzoeken. Denk bijvoorbeeld aan een gratis televisie of spelcomputer.

Verlengen met overstapservice bij een abonnement met kado

Natuurlijk wil je graag gebruik maken van een gratis Playstation 4 of 3D televisie alleen aan de andere kant is dit ook wel spannend. Je wil namelijk graag je telefoonnummer behouden en je weet niet hoe je dit moet regelen met je oude telefoon provider. Met de overstapservice kan je gebruik maken van een aanbieding om je abonnement te verlengen. Je geeft hierbij aan wie je huidige provider is en wanneer je telefoon abonnement precies afloopt. Alleen één maand voor het aflopen van je huidige telefoon abonnement kan je overstappen naar een nieuwe provider. Je kan hierbij directe je oude telefoonnummer meenemen en je oude provider wordt door de nieuwe provider opgezegd.

Een kado uitkiezen bij een abonnement verlengen

Via een abonnement met kado kan je direct bij je verlenging een kado uitzoeken. Denk hierbij aan een nieuwe spelcomputer voor de kinderen of een iPad als tablet. Bij je verlenging kies je direct welk cadeau je wil en wat voor een telefoon abonnement je hiervoor wil gaan afsluiten. Na het afsluiten van een nieuw telefoon abonnement krijg je vaak al binnen 24 uur je nieuwe kado thuisgestuurd samen met je nieuwe simkaart. Soms krijg je naast een kado ook nog eens een goedkope smartphone. Deze kan je natuurlijk direct gebruiken in combinatie met je nieuwe simkaart.

Gratis spelcomputer bij een abonnement verlenging

Als je een abonnement gaat verlengen dan kan je eventueel kiezen voor een gratis spelcomputer. Wat dacht je van de Playstation 4 gratis bij een verlenging van je huidige gsm abonnement? Dit kan soms zonder iets bij te betalen en vaak hou je dezelfde lage lasten of misschien zelfs minder. Een gratis spelcomputer is vaak goedkoper dan een gratis iPhone die vaak niet helemaal gratis is. Maak dus gebruik van een aanbieding en krijg bij een abonnement verlenging direct een gratis spelcomputer.

Kies zelf een kado uit bij een abonnement verlenging

Het maakt niet uit of het om een gratis Playstation 4 gaat of een 3D LED televisie alles is mogelijk met een abonnement verlenging. Kijk online wat het aanbod is van je huidige provider of stap over naar een andere provider als deze een scherpere aanbieding heeft. Profiteer van een scherpe korting op je abonnementskosten en sluit online een verlenging af op je huidige telefoon abonnement. Mocht je toch liever overstappen dan kan je uiteraard gebruik maken van de overstapservice. Zo blijft je oude nummer gewoon behouden bij het overstappen naar een nieuw telefoon abonnement.