Gratis 3Ds kado bij abonnement

gratis 3dsWil je voortaan een spelcomputer altijd bij de hand hebben? Met een gratis 3Ds kado bij abonnement heb je altijd je favoriete spelcomputer bij de hand. Nintendo ontwikkelde de eerste Gameboy al met een groot succes jaren geleden. Vandaag de dag is er een nieuwe generatie namelijk de 3Ds en deze generatie krijg je 100% gratis bij het afsluiten van een nieuw telefoon abonnement. Je kan zo jezelf of iemand in je gezin heel erg gelukkig maken met een eigen 3Ds spelcomputer.

Gratis 3DS kado plus een gratis smartphone

De prijs van een 3Ds ligt natuurlijk een heel stuk lager dan bij een iPhone. Dit is de reden dat er vaak een pakketaanbieding wordt afgesloten. Hierbij krijg je uiteraard het telefoon abonnement plus een gratis smartphone. De smartphone is misschien geen nieuw Samsung Galaxy Note, maar vaak wel een simpele Android toestel. Doordat er Android geïnstalleerd is op de smartphone kan je er gewoon mee internetten, whatsappen en e-mailen. Je krijgt het toestal als extra kado in combinatie met de 3DS. Het verschilt natuurlijk wel per week en aanbieding. Soms zijn er ook weken waarbij je alleen de 3Ds grattis kado krijgt. Zie je dus een goede deal? Sluit dan zo snel mogelijk een nieuw abonnement af voordat de deal weer voorbij is.

Speel de leukste games voor jong en oud

De 3Ds is zo ontworpen dat zowel jong als oud met veel plezier de verschillende games kan spelen. Speel bijvoorbeeld Mario kart tegen je vrienden of speel Pokémon een klassieker waar iedereen nog steeds zoet mee is. Alle games zijn ontworpen in verschillende leeftijdscategorieën. Uiteraard kan iedereen nog steeds genieten van een potje op de 3Ds en dit maakt de spelcomputer voor iedereen een leuk cadeau.

Spelen in 3D

Uniek aan de gratis 3Ds kado bij een telefoon abonnement is dat de spelcomputer de eerste ter wereld is waarop je in 3D kan spelen. Wat we daarmee bedoelen? We bedoelen hiermee dat je de games kan omzetten in 3D met een schuifknopje op je handheld. Dit is niet verplicht, maar wel erg leuk om te doen als je dit leuk vindt. Je kan zo door de spelcomputer in een bepaalde houding te houden in 3D games spelen. Mario lijkt zo soms uit het beeldscherm te komen en je speelt de spellen voor het eerst met diepte. Zelfs de nieuwe Xbox en Playstation 4 zijn nog niet voorzien van de unieke 3D modus van de 3Ds.

Bestel je gratis 3DS online bij een telefoon abonnement

Je eigen Nintendo 3Ds regel je gewoon even online bij het afsluiten van een telefoon abonnement. Je kan hierbij kiezen welke deal je wil gebruiken zoals bijvoorbeeld een gratis 3Ds met smartphone of toch gewoon een losse 3DS. Vaak wordt de deal binnen 24 uur op werkdagen in orde gemaakt. Je krijgt dan zowel de simkaart als de Nintendo 3DS gratis thuisbezorgd en je kan direct de nieuwste games gaan uitproberen op de 3Ds.